For the people

meat_sym_b
Mentions - Meatballs for the People

Vägen till perfektion

Hängivenhet till kött av högsta kvalitet

Det kan verka konstigt för somliga varför vi här på Meatballs For The People är så noga med var vårt kött kommer ifrån.

Smakar det verkligen bättre att veta var köttet kommer ifrån? Ja, vi tycker det och anledningen är ganska enkel. När du vet hur köttet har hanterats, hela vägen från betesmark till tallrik, vet du att det finns människor som bryr sig om kvaliteten hela vägen, vilket resulterar i en högkvalitativ produkt.

Om vi sedan räknar med uppfödare, jägare och fiskare som bryr sig om miljö och etik, kombinerat med massor av passion, ja, då resulterar det i fantastiska produkter. Det är dessa människor vi vill ha som våra leverantörer.

Våra köttbullar

Oavsett om du suktar efter det traditionella eller äventyrliga erbjuder våra köttbullar något speciellt för varje smak. Följ med på en smakresa, där varje köttbulle är ett kulinariskt konstverk.

beef

Nöt

Våra nötköttbullar är en hyllning till klassiska smaker. Tillverkade med det finaste nötköttet är de matiga, saftiga och perfekt kryddade.

pork

Fläsk

Njut av våra läckra fläskköttbullar. Tillverkade med saftigt fläskkött får köttbullarna en härlig balans av mycket smak och ömhet, vilket gör dem till en oemotståndlig godbit.

lamb

Lamm

Upplev en medelhavsfest med våra lammköttbullar. De aromatiska köttbullarna är skickligt kryddade och är som en bit kär tradition med en explosion av smaker.

deer

Hjort

Upplev den rika, viltiga smaken av det vilda med våra hjortköttbullar. Tillverkade av det finaste hjortköttet, stoltserar dessa köttbullar med en distinkt och smakrik profil som förtrollar dina smaklökar.

moose

Älg

För en oförglömlig och matig matupplevelse är våra älgköttbullar ett måste. De kraftfulla köttbullarna är tillverkade av de bästa älgköttet och ger en djärv och tillfredsställande smakupplevelse.

calf

Kalv

Njut av den underbart möra smaken av våra kalvköttbullar. Tillverkade av det bästa kalvköttet ger dessa köttbullar en utsökt och lyxig smälter-i-munnen-upplevelse.

chicken

Kyckling

För ett lättare alternativ med en härlig smak, prova våra kycklingköttbullar. Tillverkade av ett magert kycklingkött och kryddade på ett skickligt sätt är de ett läckert tillbehör till vilken måltid som helst.

rooster

Tupp

En unik tvist på en klassiker väntar dig med våra tuppköttbullar. Tillverkade av magert tuppkött och kryddade på ett skickligt sätt, ger dessa köttbullar en härlig kombination av smaker som både är traditionella och distinkta.

roe-deer

Rådjur

Upplev den utsökta smaken av våra rådjursköttbullar. Tillverkade av riktigt bra rådjurskött får köttbullarna en mör och nyanserad smak som vittnar om Sveriges kulinariska finess.

reindeer

Ren

Upptäck en del av Norrland med våra renköttbullar. Renköttet är en arktisk delikatess som gör köttbullar rika, magra och bär på smakerna från Sveriges orörda vildmark.

ox

Oxe

För en klassisk och matig köttbulle, njut av våra oxbullar. Tillverkade av det finaste oxköttet får de en kraftfull och traditionell svensk smak som både är tröstande och tillfredsställande.

horse

Häst

Våga vara annorlunda med våra hästköttbullar. Magra och fulla av karaktär erbjuder dessa köttbullar en unik smak som både är äventyrlig och förtjusande.

wild-boar

Vildsvin

Omfamna det vilda med våra vildsvinsköttbullar. Dessa köttbullar är djärva, smakrika och en hyllning till Sveriges rustika kulinariska arv.

bear

Björn

För en oförglömlig upplevelse, prova våra björnköttbullar. En verklig delikatess, dessa köttbullar erbjuder en vild och distinkt smak som säkerligen kommer att väcka nyfikenhet hos dina smaklökar.

pike

Gädda

Utforska glädjen i Sveriges sötvattenskök med våra gäddköttbullar. Lätta, smuliga och läckra, de för med sig essensen av Sveriges sjöar till din tallrik.

haddok

Sej

Smaka på havets rikedomar med våra sejköttbullar. Delikata, med en antydan av rökighet, visar de det bästa av Sveriges kusttraditioner.

salmon

Lax

Njut av rikedomen i Sveriges vatten med våra laxköttbullar. Dessa köttbullar är en smakexplosion och erbjuder en härlig smak av havet.

cod

Torsk

För en smak av Sveriges kustnära enkelhet är våra torskköttbullar ett perfekt val. De är milda, ömtåliga och visar det bästa av skandinavisk sjömat.

Svensk gastronomi när den är som bäst

Mer än bara köttbullar

Kulinarisk och dryckesmässig extravagans

På restaurangen erbjuder vi mer än bara exceptionella köttbullar. Med ett noggrant utvalt sortiment av drycker som kompletterar våra underbara rätter vill vi lyfta din matupplevelse till nästa nivå.

Upptäck en värld av smaker, inklusive fina viner, hantverksöl från Gotlands Bryggeri, mousserande viner och mycket mer. Oavsett om du är ute efter det perfekta vinet, en uppfriskande hantverksöl eller bubbel att skåla med, säkerställer vårt breda dryckesutbud att varje stund av din måltid blir ett härligt äventyr. Följ med oss på en oförglömlig resa där varje sip förhöjer smakerna på tallriken och verkligen gör din matupplevelse extraordinär.

meat_sym_b
DSCF0228 copy
DSCF0685
meat_sym_b
Meatballs_0017

Sprid kärleken för köttbullar

Merchendise

Visa din kärlek för köttbullar med vår exklusiva merchandise!

Dyk in i den livliga kulturen hos Meatballs genom att bära vår exklusiva merchandise! Vår kollektion sträcker sig från mysiga T-tröjor och sweatshirts till praktiska tygväskor och lekfulla strumpor, alla prydda med vår älskade Meatballs-logotyp. Oavsett om du är en inbiten köttbulleälskare eller bara en fan av bekväma, lekfulla kläder finns det något för alla i vår merchandise-serie.

Varje föremål är tillverkat med kärlek och kvalitet, vilket säkerställer att du inte bara ser bra ut utan också känner dig fantastisk. Genom att bära Meatballs-merchandise blir du en del av vår utökade familj och delar glädjen och traditionen med köttbullar med världen. Och kom ihåg, varje köp stöder vår mission att sprida kärleken för köttbullar långt och brett.

Vår merchandise är tillgänglig för visning i restaurangen.